Imate neku vijest ili obavijest koju želite podjeliti s mještanima naselja Lučko, javite nam se putem e-mail adrese web@lucko.info ili putem Facebook stranice https://www.facebook.com/Lucko.info  Ove web stranice nastale su upravo s idejom da lakše i brže podjelimo sve informacije vezane uz naše mjesto i mještane.


Reciklažno dvorište Lučko
2. travnja, na adresi Ulica Lučko 73, (Bivše naselje Hidroelektre) s radom je počelo novo zagrebačko mobilno reciklažno dvorište. Radno vrijeme mobilnog reciklažnog dvorišta je od ponedjeljka do subote, od 6:30 sati do 20 sati. Nedjeljom, blagdanima i državnim praznicima reciklažno dvorište ne radi. 

Građani u ovo reciklažno dvorište mogu predati više od tridesetak vrsta neopasnog otpada koji su odvojili u kućanstvu, poput papira, kartona, plastike, metalne ambalaže, stiropora, starih baterija, staklenog ambalažnog otpada, ravnog stakla, starih lijekova, otpadnih guma bez naplatka (do četiri komada), elektroničkog  i glomaznog otpada i sl.

02.4.2024 

Izbori za vijeće mjesnog odbora 2021
16.5.2021 građani su birali gradonačelnika, predstavnike gradskih četvrti i mjesnih odbora. Ovo su bili važni izbori jer direktno utječu na budućnost našeg mjesta i birali smo osobu/stranku koja će nas predstavljati naredne četiri godine. Pogledajte rezultate izbora za vijeće mjesnog odbora Lučko.

17.5.2021 

Tomislav Tomašević u Lučkom

Kandidat za gradonačelnika Zagreba, Tomislav Tomašević kandidat platforme Možemo! posjetio je Lučko, pozdravio se s mještanima i lokalnim predstavnicima, kandidatima za mjesni odbor Lučko nositeljima liste Možemo! Zagreb je naš!

Obišao je neke od kritičnih lokacija u naselju kako bi se upoznao s mnogobrojnim problemima kao što su preopterećene prometnice, nepostojeći sustav odvodnje oborinskih voda, nedostatak nogostupa, neodržavanje komunalnog reda, kanalizacija i ostali mnogobrojni nedostaci, koji će nadamo se biti lakše rješivi u budućnosti.

7.5.2021 

Nalet automobila na dijete na pješačkom prijelazu u Lučkom
Ponovno se desila prometna nesreća na glavnoj prometnici kroz naše naselje, srećom bez kobnih posljedica za djevojčicu. Zbog privremenog nestanka struje, semafor na pješačkom prijelazu kod škole nije bio u funkciji, a neoprezni vozač ignorirao je prometne znakove i neobazrivo vozio pored škole te pritom naletio na djevojčicu koja je prelazila cestu.

Žalosno je da prometni stručnjaci ne mogu pronaći rješenje za usporavanje prometa ovim djelom prometnice, jer je riječ o važnoj državnoj i županijskoj prometnici na koju nije moguće postaviti uspornike ili ležeće policajce, no sigurni smo da bi jedna policijska nadzorna kamera za kontrolu brzine itekako utjecala na brzinu kretanja ovim dijelom prometnice.

15.4.2021 

Požar u Lučkom
Tijekom noći došlo je do požara u radionici u ulici Lučko, u kojoj je oštećeno nekoliko vozila i sama radionica. Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca spriječeno je daljnje širenje požara.
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/

28.11.2020 - Foto: JVP Zagreb

Automobil sletio u jezero u Lučkom
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/

5.4.2021 - Foto: Luka Stanzl / Pixell

Imate neku vijest ili obavijest koju želite podjeliti s mještanima naselja Lučko, javite nam se putem e-mail adrese web@lucko.info ili putem Facebook stranice https://www.facebook.com/Lucko.info  Ove web stranice nastale su upravo s idejom da lakše i brže podjelimo sve informacije vezane uz naše mjesto i mještane.


TOP