Lučko info (www.lucko.info) omogućava korištenje sadržaja i usluga koje je regulirano dolje navedenim uvjetima korištenja. Smatra se da korisnici stranica u svakom trenutku znaju i u potpunosti razumiju ove uvjete korištenja.

Portal Lučko info (www.lucko.info) u privatnom je vlasništvu fizičke osobe Zvonimir Crnković. Tehnička realizacija web stranica ustupljena agenciji Reklam-net, Rožmanka 13, 10250 Lučko Tel: 091 751 3837

Pristup web stranici  je slobodan i ne traži se registracija.

Sadržaj i usluge stranica te njihove promjene

lucko.info nudi svojim korisnicima informativan sadržaj vezan uz naselje Lučko, vijesti i informacije u obliku teksta, slika, fotogalerija, mogućnost objavljivanje vlastitog sadržaja te usluge korištenja karte.

lucko.info zadržava pravo ukidanja, ali i izmjene izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja bez prethodne najave istih, te nije odgovoran za bilokakve štete nastale učinjenim promjenama.

Prihvaćanjem ovih uvjeta korištenja korisnik se slaže da će usluge stranica uključivati reklame, obavijesti, poruke administratora i slične poruke za redovito obavještavanje posjetitelja/korisnika stranica i normalno funkcioniranje svih sadržaja i usluga stranica.

Autorska prava

Sadržaj na web stranicama lucko.info autorski je sadržaj sa punim autorskim pravima. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na lucko.info ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka autora.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na lucko.info mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika i na njihovu vlastitu odgovornost uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Ako korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na stranicama, o tome je dužan izvijestiti uredništvo portala lucko.info koristeći adresu: web@lucko.info

Pravila preuzimanja članaka

Sadržaj na web portalu lucko.info zaštićen je autorskim pravima. Dokumenti, fotografije, podaci i informacije objavljeni na lucko.info ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka redakcije ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu autoru ili bilo kojoj trećoj strani. Ako ste dobili dozvolu redakcije za prenošenje članka s web stranica lucko.info, to možete učiniti pod sljedećim uvjetima:

Obvezno je prilikom prenošenja autorskog djela u zaglavlju naznačiti izvor i autorstvo djela (lucko.info – Reklam-net) – obvezno je u tijelu teksta prenesenog autorskog djela naznačiti oznaku web stranice na kojoj se nalazi izvorni članak odnosno autorsko djelo koje se prenosi, za objavljivanje odnosno reproduciranje, distribuiranje i/ili priopćavanje javnosti fotografije ili videozapisa potrebno je zatražiti posebnu pisanu suglasnost uredništva ili se direktno javiti vlasniku fotografije.

Strogo je zabranjeno prenošenja i objavljivanja sadržaja (članaka, videozapisa i fotografija) bez pismene suglasnosti.
Posebne napomene: korištenje fotografija bez odobrenja nije dozvoljeno!
Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i podložno je kaznenoj odgovornosti.

Napomena: Tekstovi koji se prenose s drugih portala i web stranica, prenose se u izvornom obliku i ne lektoriraju se, osim po dogovoru. Za istinitost i vjerodostojnost podataka u prenesenim člancima ne odgovaramo.

Prenošenje sadržaja s web stranica lucko.info u druge medije

Tiskani i elektronički mediji mogu prenositi autorska djela s web stranica lucko.info pod sljedećim uvjetima:

Ako autor nije izričito zabranio reproduciranje, distribuiranje te priopćavanje javnosti svojeg djela te ako se autorsko djelo koristi u opsegu koji odgovara svrsi i načinu izvještavanja, obvezno je prilikom prenošenja autorskog djela u zaglavlju naznačiti izvor i autorstvo djela (lucko.info), obvezno je u tijelu teksta prenesenog autorskog djela naznačiti oznaku web stranice na kojoj se nalazi izvorni članak odnosno autorsko djelo koje se prenosi, za objavljivanje odnosno reproduciranje, distribuiranje i/ili priopćavanje javnosti fotografije ili videozapisa potrebno je pravovremeno zatražiti pisanu suglasnost uredništva.

Linkovi na druge web stranice

Neki od linkova na portalu i uslugama vode na web stranice i usluge koje nisu u vlasništvu niti pod kontrolom lucko.info. lucko.info nije odgovoran za sadržaj tih stranica.

Napomena: Tekstovi koji se prenose s drugih portala i web stranica, prenose se u izvornom obliku. Za istinitost i vjerodostojnost podataka u prenesenim člancima ne odgovaramo.

Zaštita privatnosti

Uredništvo portala poštuje privatnost korisnika i posjetitelja portala. Podatke iz procesa komunikacije te ostale podatke o korisniku, uredništvo portala ne prikuplja i neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Obzirom da se na ovoj web stranici ne vrši registracija korisnika, ona ne prikuplja nikakve osobne podatke korisnika već samo anonimne podatke potrebne za sesije posjeta i podatke za kolačiće trećih strana. Ova web stranica ne prodaje niti na bilo koji drugi način prenosi osobne podatke korisnika trećim stranama, niti izravno upotrebljava kolačiće trećih strana.

 

 

TOP