NASLOVNA
LUČKO
FOTO GALERIJA
KNJIGA GOSTIJU
INFORMACIJE
PROBLEMI
KARTA
NK LUČKO
OGLASI
DOM ZDRAVLJA
ŠKOLA LUČKO
AERODROM
BUS
VRIJEME

       

IZRADA WEB STRANICA

 

 
Lučko fotogalerija

    Svi mještani Lučkoga odavno znaju da se za naše mjesto ne brine gotovo nitko. Zapuštene ceste neke i bez asfalta, nemamo još kanalizaciju, nemamo svi plin, većina kučanstava još nije spojena na vodovod i hrpa drugih problema dio su svakodnevice Lučkog. Konačno je došlo i vrijeme da se malo pozabavimo i tim stvarima te krenemo postavljat pitanja nekim ljudima koji bi nam mogli dati odgovore.

Za početak odabrali smo neke manje stvari i manje probleme, a s vremenom pokušat ćemo nabrojati i sve ostale stvari koje zaslužuju biti spomenute na ovom mjestu.

    Žalosno za priznati, ali stanovnici Lučkog isto kao i prolaznici navikli su na izgled centra Lučkog koji po našem mišljenju zaslužuje malo ljepši izgled. Naravno za to nije nitko odgovoran jer zgradu pošte uništila su djeca. I vjerovatno je netko izvukao neko primitivno razmišljanje tipa "Kaj bi mi to farbali i održavali kad bu tak i tak opet neko to pošaral i potrgal". Pa pokušat ćemo napraviti nešto u vezi toga, makar i drugi dan nakon uređenja opet sve izgledalo isto. Saznali smo iz pouzdanih izvora da je prije nekih desetak godina zgrada pošte uređena za jako malo novaca i dotjerana u red. A sad kad se zgradom koriste ljudi koji imaju novaca zgrada je oronula, neuredna i zapuštena, a mogli bi ju urediti ! ! !

pošta

poštal lučko

    Druga stvar o kojoj se još ništa ne zna . . .

biga

    Hrpa betona i armiranog željeza koja još uvijek slovi samo kao pokušaj gradnje šoping centra u Lučkom, jer gradi se već dvadesetak godina. Nedavno je ponovno pokrenuta gradnja objekta, no kako sada stvari stoje opet sve stoji. Pretpostavlja se da nisu problem financije već hladnoća. Predstoji nam vidjeti hoće li se uskoro s dolaskom toplijih dana početi raditi na dovršetku ovog objekta.